Svenska
Blog

Better Call Saul en spin-off på Breaking Bad

Skrivet av -Ogge- den 10 februari 2015 kl 10:04

Breaking Bad är enligt mig en av tidernas absolut bästa tv-serier. Tror nog serien ligger faktiskt absolut först i min lista. Det har väl nu gått ett år sedan serien tog sitt slut och det var faktiskt smärtsamt. Samtidigt som det var lämpligt.

Men, sedan bestämde de sig för att göra en spin-off-serie med Saul Goodman som är den där ivriga och giriga advokaten i Breaking Bad som var till stor hjälp för Heisenberg (Walter White). Jag hatälskade Saul Goodman i Breaking Bad. Han var en sån där advokat som man aldrig riktigt kunde va 100% säker på, samtidigt som det fanns en stark tillit. Han ville alltid hitta genvägar och knep för att klara sig undan. Men Heisenberg hade ju även sina egna knep för att hålla allt i schack såklart.

Hur som haver har nu Saul Goodman sin egna serie och det ska handla om hur han blev den ökände Saul Goodman. Han var ändå en flitig och samtidigt rå advokat i Breaking Bad. Men hur var han egentligen innan den serien tog sin början? Är ni sugna på mer av Breaking Bad-universumset så får ni klickar vidare till Netflix med andra ord. Första avsnittet finns nu där och det kommer ett nytt avsnitt varje tisdag tydligen. Det är svårt och säga om serien kommer hålla samma mått som Breaking Bad. Men jag kan säga att jag diggar det lilla jag har fått se än så länge. En bra början minsann.

Better Call Saul är som plåster på såret för den trogne Breaking Bad-älskaren känner jag. Det känns enormt skönt att va tillbaka halvt som halvt. Det är inte Breaking Bad längre men ändå halvt sådär.

Better Call Saul en spin-off på Breaking Bad

HQ