Svenska
Gamereactor
artiklar

Hemliga höjdare

Flertalet ordentligt spännande spel som ännu inte utannonserats är på ingång och i denna artikel pratar Petter lite om ett axplock av dem...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
Hemliga höjdare

Alan Wake 2
Remedy arbetar enligt flertalet envisa källor på ett nytt Alan Wake-äventyr som enligt rykten finansieras och ska ges ut av inga mindre än Fortnite-giganterna Epic Games. Kommer det därmed att bli exklusivt till PC? Tveksamt.

Hemliga höjdare

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
Det är Aspyr, folket som "fräschade upp" den gamla klassikern Star Wars: Republic Commando, som tydligen gör Star Wars: Knights of the Old Republic Remake och studion är naturligtvis plågsamt medvetna om hur viktigt detta projekt är. Tidernas mest älskade Star Wars-spel kräver massa kärlek, såklart. Kommer att utannonseras senare under 2021.

Detta är en annons:
Hemliga höjdare

Grand Theft Auto VI
Rockstar har ännu inte pratat om den kommande sexan, spelet är därmed inte utannonserat - men rykten existerar och om vi ska tro de mest envisa av dessa kommer vi i GTA VI att få spela som tre karaktärer varav en är en kvinna, under tre olika tidsepoker (70-talet, 80-talet och 90-talet) i tre olika spelstäder varav en ligger i Sydamerika och en verkar vara Miami ("Vice City"). handlingen verkar kretsa kring kokainsmuggling mellan Sydamerika och USA, genom årtionden, och eftersom manusbossen och GTA-grundaren Dan Houser lämnat studion han en gång skapade, sägs det att manuset den här gången kommer att vara mörkare och mer allvarsamt.

Hemliga höjdare

Dirt Rally 3.0
Paul Coleman är borta, har lämnat simulatorteamet hemma hos Codemasters och i hans ställe hittar vi nu veteranen Lee Mathers som med ett 80 man starkt team arbetar för fullt på Dirt Rally 3.0. Ray tracing, volymetriskt ljus, ny ljudmotor och förbättrad asfaltsfysik är att vänta. Det ryktas även om Rally Mexiko, Belgien, Japan, Sardinien och Kenya.

Detta är en annons:
Hemliga höjdare

The Last of Us Part II: Dark Sides
Naughty Dog har under det senaste året tydligen arbetat hårt på en sex timmar lång expansion till fjolårsmästerverket The Last of Us Part II där vi enbart ska spela som Abby och få reda på mycket mer om karaktärens mystiska förflutna. I samband med releasen av detta (PS4 och PS5) ska multiplayerkomponenten till spelet även rullas ut.

Hemliga höjdare

Borderlands 3.5
Enligt en av Gamereactors källor arbetar Gearbox på en spin-off inom Borderlands-universumet som blir något av ett Borderlands 3.5, om du så vill. Tydligen är det nästan färdigt, dessutom.

Hemliga höjdare

Assetto Corsa 2
Assetto Corsa (1) är idag åtta år gammalt och även om Assetto Corsa Competizione skulle kunna kallas för en regelrätt uppföljare, är det snarare ett stickspår. Kunos jobbar för fullt på tvåan som kommer att dela DNA med det första spelet, baseras på studions egen spelmotor och tillåta moddar - igen. Släpps enligt envisa rykten 2022.

Hemliga höjdare

Star Wars Jedi: Fallen Order 2
Många verkade tro att beskedet om att Ubisofts Division-studio massive Entertainment (Malmö.-baserade) arbetar på ett gigantiskt "open world Star Wars game" skulle innebära att EA inte längre skulle mosa ut titlar baserade på Lucas älskade galax, men det ska de - såklart, även fortsättningsvis. Tydligen arbetar Respawn för fullt på Fallen Order 2 som ska utannonseras senare i år.

Hemliga höjdare

Uncharted: Chronicle Edition
Tydligen arbetar Naughty Dog på en ny Uncharted-samling, den här gången till Playstation 5 och till skillnad från förra gången de buntade ihop sina matiné-äventyr kommer nu även Playstation Vita-stickspåret The Golden Abyss att finnas med. Upplösning, texturer, ljussättning, framerate, laddningstider... Allt kommer såklart att vara kraftigt förbättrat.

Hemliga höjdare

Formula 1 Pro
Tydligen har F1 valt att dela upp Formel 1-licensen inför 2033 och framåt vilket enligt envisa rykten ska innebära att Assetto Corsa-teamet Kunos kommer att släppa en regelrätt, kompromisslös F1-simulator medan Codemasters fortsätter med deras mer lättillgängliga F1-titlar.

Hemliga höjdare

The Last of Us Remake
Det var många som ogillade nyheten om att Naughty Dog tydligen pysslar med en PS5-nyversion av deras hyllade mästerverk, medan vi här på redaktionen snarare applåderade, våldsamt och hårt (och länge). Tydligen handlar detta inte om någon uppfräschning av texturer och ljussättning, heller, utan en regelrätt remake från grunden, baserat på en ordentligt vässad The Last of Us II-grafikmotor.

Hemliga höjdare

Battlefield 6
Det läckte ju två stycken konceptbilder tidigare denna vecka som visar upp framtidshelikoptrar och en till synes gigantisk bana. Vi pratar monstersize, här. och det är precis vad vi på Gamereactor misstänker att Battlefield 6 kommer att bestå av, enorma banor, framtidstema och massiv förstörelse. Dice måste särskilja sig mer från närmaste konkurrenten Call of Duty nu om de ska kunna hitta tillbaka till spelseriens storhetstid, och detta tror vi är rätt väg framåt.



Loading next content