Svenska
ARTIKEL - SPONSRAT INNEHåLL

Gamereactor kikar närmare på Creative SXFI

Creative SX-FI Gamer är gaming-versionen av Creatives Super X-fi-utrustade headset

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Förutom att vara ett bra headset för spel betyder det också att lägga tid och ansträngning på att utveckla en fantastisk mikrofon om kallas CommanderMic. Creative SX-Fi Gamer har utformats med tanke på hardcore-spelare och ser till att alla aspekter av Super X-Fi-tekniken kommer att briljera när de används för att döda dina motståndare i ett spel. De 50 mm stora elementen säkerställer att du har det ljud du behöver för att lyckas i ditt spel, och med RGB-ringarna på sidorna av kåporna är du också minst sagt synlig och enkel att upptäcka i verkliga livet.

Super X-fi skapar inte bara realistiskt, holografiskt ljud, det kan också göra anpassade ljudprofiler och EQ-inställningar baserat på dina specifika öron och din öronantropometri. Super X-fi kartlägger dina öron, vilket gör det möjligt att återskapa den ursprungliga lyssningsupplevelsen som skapats av producenterna och med alla detaljer, uppslukande och djup som ursprungligen var tänkt. Du kommer att glömma att du varnar hörlurar, eftersom ljudet skapas för att se ut som om det kommer från ett expansivt professionellt ljudsystem.

För spel presenteras alternativet att aktivera stridsläge, förbättra fotsteg och ladda om ljud, optimera din rumsmedvetenhet och säkerställa blixtsnabb noggrannhet och riktning, eftersom ljudkoder kommer att framstå tydligt och exakt.

CommanderMic har en unik akustisk design och har ett popfilter integrerat i själva mik-huset. Men det är inte bara en fantastisk mikrofon som fungerar på samma nivå som professionella mikrofoner, den huserar också SXFI inPerson-tekniken, som undertrycker ljud och omgivande ljud, helt med fokus på den mänskliga rösten, vilket garanterar att du kan höras högt och tydligt - alltid.

Själva hörlurarna är försedda med mjuka öronkuddar av högkvalitativt läderminneskum som lätt kan tas bort för rengöring. Anslutningen till datorn sker via en specialdesignad Kevlar USB-kabel med en inslagning av aluminium och cobber-skärmning för att öka hållbarheten och sedan ett lager med nylonflätning.

Gamereactor kikar närmare på Creative SXFI

Här på Gamereactor gör vi en eller flera informativa videor alternativt tävlingar om en viss produkt tillsammans med en betalande annonsör. Det betyder att denna text, som produceras tillsammans med Gamereactor, är sponsrad.



Loading next content