Svenska
Gamereactor
artiklar

Gamereactor summerar: Vecka 34

Sommaren är kort, det mesta regnar bort. Men nu är Gamereactors summering här, så ta för dig, läs om veckans händelser idag...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

VECKANS TOPPNYHETER:

Phil Spencer: "Vår strategi är inte att sälja flest konsoler" - Microsoft skördar stora framgångar med sitt Xbox Game Pass. Det är också anledningen till att det inte är viktigt att sälja flest konsoler. Det säger Phil Spencer. Både Nintendo och Sony har sålt många fler konsoler denna generation, men det gör ingenting för Microsoft. Det är Xbox Game Pass, xCloud och mobilspel som gäller. NYHETEN

Rykte: Zelda: Skyward Sword kommer till Switch - Precis som alla andra rykten bör det tas med en nypa salt, men nu har tydligen någon på Amazon försagt sig om att Zelda: Skyward Sword är på väg till Switch. Utvecklarna har tidigare sagt att det inte finns några planer på att släppa spelet till konsolen. NYHETEN

Charles Dance vill att Game of Thrones sista säsong görs om - Det är många som har tyckt till om den sista säsongen av Game of Thrones. Nu har en huvudkaraktär också gjort så. Charles Dance, som spelade Tywin Lannister, vill kort och gott att sista säsongen görs om. Det på grund utav sitt missnöje med hur sista säsongen knöt ihop berättelsen. NYHETEN

Detta är en annons:

Sonys studios berättar om vad de tycker om PS5 - Den första reklamfilmen för Playstation 5 finns ute på nätet och med den har det kommit ett flertal uttalanden från Sonys studios vad de egentligen tycker om PS5. Inte helt oväntat är det positiva ordalag, men vi får också veta mer om hur konsolen och kontrollen fungerar. NYHETEN

Resident Evil 7 är nu spelseriens mest populära - Det finns många populära spel i Resident Evil-serien, men det allra mest populära är nu Resident Evil 7. Med åtta miljoner sålda exemplar har det sålt bättre än de hyllade första två spelen i serien. NYHETEN

MISSA INTE:
Ghost of Tsushima får co-op online i gratis expansion
Stranger Things säsong 4 blir inte slutet på serien
Oculus VR kommer snart kräva ett Facebook-konto
Ben Affleck återvänder som Batman
Rykte: Borat 2 kan vara på gång

Gamereactor summerar: Vecka 34
Zelda: Skyward Sword är på väg till Switch enligt rykten.
Detta är en annons:

RECENSERADE SPEL:
Zombie Driver: Immortal Edition - (PS4, Switch) - Betyg: 7
Ibland går det inte att avgöra en boks innehåll från omslaget, som det på ett ungefär brukar kallas. Det gäller till exempel detta kör-över-zombies-i-din-bil-spel. Det är i princip hela spelets innehåll. Du skjuter zombies, du kör över dem, du gör i övrigt otänkbara saker mot dem. Och det är faktiskt kul. Konceptet är enkelt, men uppdragen är varierande. Tyvärr lämnar grafiken ett och annat att önska.
LÄS HELA RECENSIONEN HÄR

PGA Tour 2K21 - (PC, PS4, Stadia, Switch, Xbox One) - Betyg: 9
Du ser rätt. Det har faktiskt till slut släppts ett bra golfspel. 2K har tagit över licensen från EA och verkar ha gjort golfserien fräsch igen. Karriärläget är lysande, spelmekaniken är klockren och det finns massvis av innehåll. Detta är något som vi inte sett sedan EA hade sin storhetstid med Tiger Woods-serien. En riktigt bra start för 2K som förhoppningsvis kan bygga vidare på detta.
LÄS HELA RECENSIONEN HÄR

Battletoads - (PC, Xbox One) - Betyg: 8
Slagsmålspaddorna är tillbaka. Humorn är kvar på högsta nivå, medan grafiken är fräsig. Det finns en stor variation av spelmoment där det ena sekunden är sparka och slå på allt du ser till att helt plötsligt bli ett plattformsspel. Musiken och ljudet är utmärkt, likaså spelmekaniken. Tyvärr är spelet lite för kort.
LÄS HELA RECENSIONEN HÄR

Peaky Blinders: Mastermind - ( PC, PS4, Switch, Xbox One) - Betyg: 4
Då och då får någon person en tanke, "Nä men, den där tv-serien är ju populär. Låt oss göra ett spel av den!". Det är precis vad som måste ha hänt med Peaky Blinders: Mastermind. Det ser ju bra ut i alla fall, men det är nästan också den enda bra saken som går att säga om spelet. Det är kort, repetitivt och det finns nästan inget innehåll.
LÄS HELA RECENSIONEN HÄR

Microsoft Flight Simulator - (PC, Xbox One) - Betyg: 9
Är det tidernas vackraste spel? Det är uppe bland de vackraste i alla fall. Och det går kanske inte heller att kalla det för spel. Det här är en simulator helt och hållet. Du flyger olika flygplan, där du kan ställa in assistansen från att inte göra något alls till att behöva vara riktig pilot. Hela världen finns tillgänglig för dig att flyga till och över. Presentationen är fantastisk och detta spel (?) är ett mästerverk som lockar fler än bara piloter.
LÄS HELA RECENSIONEN HÄR

UFC 4 - (PS4, Xbox One) - Betyg: 6
Efter två år är UFC-serien tillbaka och nästan ingenting har hänt. Det finns alldeles för lite nyheter och medan ett par spellägen är kul fattas det mycket i oktagonen. Det finns ingen kraft bakom slagen och minispelen som du behöver lida dig igenom vid submissions är dåliga. Att slå en kompis på truten i Knockout Mode är dock underhållande.
LÄS HELA RECENSIONEN HÄR

Gamereactor summerar: Vecka 34
Flyg var du vill, när du vill i mästerverket Microsoft Flight Simulator.

REWIND:
Det finns spel som har blivit så mycket bättre (eller sämre) sedan de släpptes via uppdateringar och tillägg. Därför tyckte vi att det vore rättvist att sätta ett nytt betyg på hur spelen är idag. Två spel har denna vecka fått ett nytt betyg.

Dirt Rally 2.0 - (PC, PS4, Xbox One) - Originalbetyg: 7 (recenserat i februari 2019) - Nytt betyg: 10
I början av 2019 släpptes ett rallyspel som kändes ofärdigt. Mängder av superviktiga rallyn saknades och känslan var att spelet släpptes ett år för tidigt. Allt är nu åtgärdat och det är nu inte bara marknadens mest kompletta rallyspel utan den enskilt bästa rallysimulatorn genom alla tider.
LÄS HELA RECENSIONEN HÄR

No Man's Sky - (PC, PS4, Xbox One) - Originalbetyg: 7 (recenserat i augusti 2016) - Nytt betyg: 9
Det lovades så mycket inför släppet av No Man's Sky och tyvärr infriades knappt några. Spelet var ett luftslott. Nu, fyra år senare, har det släppts mängder av uppdateringar och spelet börjar äntligen likna det vi blev lovade för så länge sen. Multiplayer, VR-stöd, crafting, fler uppdrag, snyggare grafik. Det är bara några av sakerna som förbättrats.
LÄS HELA RECENSIONEN HÄR

Gamereactor summerar: Vecka 34
No Man's Sky har fått ett nytt betyg.

VECKANS MÅSTE-LÄSNING:
Vi är tillbaka med vår serie där vi ställer två spel mot varandra för att se vilket som egentligen är bäst. Den här gången har Johan kollat in en riktig Pokémon-duell i Pokémon: Let's Go vs Pokémon Sword/Shield.

BLOGG:
Petter har testat det kommande Marvel's Avengers och är inte direkt imponerad. Han går verkligen rakt på sak i sin blogg med titeln Marvel's Avengers stinker.

Marcus har inhandlat en ordbok. Och inte vilken ordbok som helst. Det är nämligen Kapten Haddocks ordbok. Eller som han själv hade uttryckt det, Bomber och granater, brisader och skottkolvar!.

Det är snart dags för en ny konsolgeneration och det måste ha fått EA Sports att vilja bli coola. För deras omslag har fått en helt ny design. Herr chefsredaktör må gilla dem, men jag tycker att de nya omslagen från EA Sports är groteska.



Loading next content