Svenska
Gamereactor
artiklar

Gamereactor summerar: Vecka 16

Med det sista stela godiset som blivit över från påskfirandet låt oss tillsammans ta oss igenom veckans största händelser på Gamereactor innan vi fixar beach body 2020...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
Gamereactor summerar: Vecka 16
Crysis Remestered utannonserades tidigare i veckan.

VECKANS TOPPNYHETER:
Stor risk att det blir svårt att få tag på PS5 första året - Som du säkert känner till vid det här laget har Sony slagit fast att Playstation 5 kommer i år trots världens alla nuvarande turbulensen. Men dock rapporterar Bloomberg att det kommer att bli brist på den varan när julsäsongen väl vankas. Anledningen? Visserligen är ekot av coronavirusets en del av problemet men det huvudsakliga kruxet är den dyra produktionen och det strama utbudet av råvaror. En dålig kombination kommer tyvärr orsaka låga produktionsnivåer. Tråkig men enligt Bloombergs källor alltför troligt. NYHETEN.

Amerikansk åldersmärkning angriper nu loot-lådor - Kampen mot lootlådor går nu en ny runda tillmötes. Det amerikanska organet som reglerar åldersmärkningar har nu tagit fram en ny varning för spel med mikrotransaktioner som ska direkt angripa spel med kasinomekaniker. Bättre sent än aldrig, eller vad säger du? NYHETEN.

Crysis Remastered utannonserat med teaser-trailer - Inget spel har väl någonsin varit mer synonymt med prestanda och makalös grafik. Saber Interactive ser nu fram emot att låta en ny generation av grafikkåta konsumenter att återuppleva denna pärla som denna gång kommer till samtliga spelkonsoler även Nintendo Switch. Räkna mer en mindre gastkramande presentation till den klenare hybridkonsol såklart men vi på Gamereactor räknar ned med alla fingrar och tår till Crysis andra chans senare i år. NYHETEN.

Detta är en annons:

Gamescom ställs in efter tyskt corona-beslut - Likt ringar på vattnet sveper Covid-19 över världen och lämnar påfallande effekter på samhället. Nu senast i raden betydande effekter, åtminstone inom spelvärlden, är att världen största spelexpo, Gamescom, har blivit inställt. Den som grämer kan åtminstone nöja sig med att mässan istället rullar vidare online, hur det dock ska te sig exakt vet vi ännu icke. Vad tycker du om online-mässor, ris eller ros? NYHETEN.

Rykte: Resident Evil 4-remake redan under utveckling - Trött på den uppsjö av nyupplagor vi fått den senaste tiden? Det hoppas jag icke för än mer är på väg, och Capcom försätter vandra i samma spår. Enligt färska rykten slipar de redan på en remake av kultklassikern Resident Evil 4. Är du taggad eller har du redan hunnit trötta på att se gamla Raccoon City i nya etapper? NYHETEN.

MISSA INTE:
Microsoft storsatsar på sitt avbetalningsprogram med Xbox Series X
+70 000 fuskare avstängda i Call of Duty: Warzone
Animal Crossing: New Horizons tycks vara förbjudet i Kina
Rykte: Ghost of Tsushima drabbas av försening
Många får problem efter senaste Playstation 4-uppdateringen

Gamereactor summerar: Vecka 16
Nalle Puh tycks inte gilla Animal Crossing: New Horizons...
Detta är en annons:

RECENSERADE SPEL:
Fallout 76: Wastelanders (PC, PS4, Xbox One) Betyg:7
Fallout 76 fick inte det mottagandet utvecklarna hoppades. En lansering full av kontroverser och missnöjda kunder gjorde Bethesdas storsatsningen till en av tiderna största floppar. Kan den nya expansionen reparera felen? Enligt oss på Gamereactor så bjuder Wastelanders på en bättre story och världen är nu betydligt mer intressant tack vare dess artificiella invånare. Dessvärre är äventyret fortsatt fult och repetitivt. Läs hela recensionen här.

Good Job! (Nintendo Switch) Betyg: 6
André har blivit kontorsnisse och skapat ett hysteriskt kaos i Good Job!, ett pusselspel som bjussar på många skratt tack vare sin spelbarhet och spelfysik. Dessvärre är underhållningsnivån alldeles för ojämn. Somliga banor är bedrövliga och spektaklet blir lite långrandigt mot slutet. Frustrationen infinner sig även emellanåt vilken drar ner betyg än mer. Läs hela recensionen här.

Children of Zodiarcs (Nintendo Switch, Playstation 4, Xbox One, PC, Mac) Betyg: 7
Redan 2017 begav det sig för Playstation 4. Nu har utvecklarna dammat av det och givit det nytt liv till Xbox One samt Nintendo Switch. Och Adam har haft äran att få sina hjärnceller stimulerade i detta taktiska rollspel. Och det taktiska visade sig vara en riktig hit. Ihop med dess musik och stridssystem infinner sig ett intressant djup. Dessvärre hjälper inte bandesignen att optimera den känslan och storyn är inte speciellt spännande. Läs hela recensionen här.

MLB The Show 20 (PS4) Betyg: 8
Johan har slagit homerun efter homerun i MLB The Show 20 vilket visade sig vara ett steg i rätt riktning för Sonys basebollsimulator, om än ett litet steg. Den fantastiska basebollkänslan infinner sig och nu har de samtliga licenser för Minor Leagues. De förändringar som införts gör verkligen spelet gott, men dessvärre är de för få. Även kommentatorerna upprepar sig ständigt. Läs hela recensionen här.

Gamereactor summerar: Vecka 16
MLB The Show 20 snodde åt sig veckans högsta betyg.

VECKANS MÅSTE-LÄSNING:
Sitter du hemma med Last of Us abstinens? Sörj ej gott folk. Petter har nämligen sammanställt en redig lista av spännande grejer om succéspelet som du säkerligen inte visste eller glömt att du hört.
Saker du inte visste om The Last of Us

I dessa karantäntider kanske du tittat klart på hela Netflixutbudet. Marcus kommer dock till er undsättning när han nu lanserat sin nya följetong Briljanta B-filmer. Första genern som får sig denna ärofyllda behandling är action. Hur många av dessa notoriska filmer har du hunnit kika på?
Briljanta B-filmer: Action

Vår högst personliga artikelserie rullar vidare och denna vecka delar André med sig av hur bland annat Final Fantasy X, Metallica, samt Aliens formade den lilla pojkvaskern till den man han är idag.
Popkulturen som formade oss: André Wigert

Ni har säkert inte missat att vi på Gamereactor korar de bästa filmerna inom varje gener just nu. Denna vecka listar vårt filmteam de 5 rullarna som bäst lyckats skämma skiten ur dem. Håller du med?
Topp-5: Skräck

Gamereactor summerar: Vecka 16
Vilka är dina favorit B-filmer?

BLOGG:
Olof slår näven i bordet och utbrister ett skrik. En eras ände är nådd, GameStopp i Lund har nämligen gott i graven och Olof reflekterar över bolagets utveckling. Jonas känner sig sugen på partyspel och vill att Xbox och Playstation tar upp kampen mot Nintendo för partytronen. Petter suktar också efter något, men inte partyspel, utan Villeneuve hett efterlängtade film Dune. Tyvärr gick en svensk ikon bort nu i veckan och Petter har delat sina kondoleanser till Adam Allsing.



Loading next content