Svenska
Gamereactor
artiklar

Gamereactor summerar: Vecka 10

Vårtecken börjar sippra fram vilket betyder att heta spel är på horisonten. Vill forsätter att uppdatera dig om helgens hetaste spelnyheter här i summerat...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
Gamereactor summerar: Vecka 10
The Last of Us som dramaserie var en av veckans trevligaste nyheter!

VECKANS TOPPNYHETER:
Nu är det klart, The Last of Us blir HBO-serie - Att vi på Gamereactor, likt hela spelvärlden, hyser stor förkärlek till Naughty Dogs gastkramande äventyr är vida känt. När HBO och Sony meddelade att The Last of Us skulle bli en påkostad dramaserie gick således eurofin att ta på bland oss på redaktionen. Räkna även med att filmatiseringen blir ursprungsmaterialet troget i och med att Neil Druckmann, spelets överhuvud, överser produktionen och skriver manus även denna gång. Är The Last of Us det rätta spelet att göra en dramaserie av? NYHETEN.

Rykte: Microsofts Lockhart-konsol ska kosta runt 3000 kronor - Som bekant har det under en längre tid florerat rykten om att Microsoft arbetar på två spelkonsoler till slutet av året. Ett kraftpaket, det som redan avtäckts, samt en svagare men mer plånboksvänlig variant som går under kodnamnet Lockhart. Nu har en flitig Twittrare skvallrat om att denna billigare modell kostar $300 men kommer att samtidigt vara mer kraftfull än nuvarande generation. Lockar Lockhart-versionen dig mer än Xbox Series X? NYHETEN.

Premiären av No Time To Die skjuts upp på grund av coronaviruset - Coronaviruset skakar om hela världen. Tidigare har spelproduktionen fått sig en törn och börjar filmbranschen se effekterna av viruset. Den hett efterlängtade Bond-rullen No Time To Die skulle upp på den vitaduken redan i april men skjuts nu, tråkigt nog, upp till november 2020. NYHETEN.

Detta är en annons:

Half-Life: Alyx sätter ny standard för virtual reality-spel i tre videos - Ett av året, kanske rentav ett av årtiondets mest efterlängtade spel, Half-Life: Alyx, närmar sig release med stormsteg. Och nu har vi äntligen fått se lite gameplay från vad som verkar bli en VR-upplevelse bortom det vi någonsin sett tidigare. Vad tycker du om klippen och köper du ett VR-set innan 23 mars? NYHETEN.

MISSA INTE:
Ghost of Tsushima släpps till Playstation 4 i juni
Shigeru miyamoto berättar om sin roll hos Nintendo
Apple tvingas böta 3-5 miljarder kronor efter att försämrat gamla Iphones
Det verkar bli fler Half-Life-spel efter Alyx
Här är spelen du bör hålla utkik efter i mars

Gamereactor summerar: Vecka 10Gamereactor summerar: Vecka 10Gamereactor summerar: Vecka 10
Många heta spel landar i mars. Vilket ser du mest fram emot?

RECENSERADE SPEL:
Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX (Nintendo Switch) Betyg: 7
Iklädd i sin finaste lök fäst på ryggen har Johan axlat rollen som Bullbasar och gett sig ut på räddningsuppdrag i en sagolik och fängslande Pokémonvärld. Detta otroligt iögonfallande spel med tjusig vattenfärgs-liknande design bjuder varje Pokémon-fantast på en intressant berättelse där du ska rädda alla möjliga fickmonster. Spelet må vara beroendeframkallande, men tyvärr är det något repetitivt och ljudet lämnar mycket att önska. En helt annat typ av Pokémon-upplevelse som definitivt passar vissa mer än andra. Läs hela recensionen här.

Detta är en annons:

VECKANS MÅSTE-LÄSNING:
Denna vecka är det Metroid-serien som fått sig en Petter-behandling. Som vanligt rangordnar han sig favoriter såväl som vilka han anser vara seriens svagare kort. Håller du med honom?
Petter om: Metroid - Från bäst till sämst

När det nu är mars rullar den andra hälften av Ghiblis spektakulära bibliotek ut på Netflix. André guidar dig genom alla filmer och om du söker helgunderhållning har du den perfekta listan här. Vilken film ser du i helgen?
Din guide till Ghiblis film-bibliotek: Mars

Nu när både Xbox Game pass samt PS Now haft tid att bygga sina bibliotek, har Jonas sammanställt en lista över de guldkorn som finns på varje plattform. Förra vecka gick han igenom Xbox Game Pass och i vecka fick PS Now samma lyxbehandling. Hitta helgupplevelsen här nedan:
Tio ljuvliga guldkorn till PS Now

Gamereactor summerar: Vecka 10
Charmerande Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX var veckans enda recenserade spel.

BLOGG:
Vår The Last of Us-tokiga chefredaktör är fortfarande I extas över nyheten över filmatiseringen av spelet. Han valde därför att axlaansvaret som rollsättare för serien. Han har även glatt sig över designen på Batsmans nya bil och även dräkten börjar ta sig. Olof erkänner att han fortfarande är en grottmänniska som inte har en smartphone och försöker förklara hur han överlever. Jonas försätter spånan i framtidens spelkonsoler och tror inte att Xbox Series X kommer att sälja mest.



Loading next content