Svenska
Gamereactor
artiklar

Snälla tomten: Johans önskelista

Här kommer Johans önskelista!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
Snälla tomten: Johans önskelista

En herrans massa Switch-spel
För några månader sedan köpte jag, till slut, Nintendo Switch. Jag pendlar till och från jobbet med tåg varje dag (1 timme vardera håll) och spelen till min tidigare pendlarmaskin 3DS XL hade slutat komma. Det var dags för något nytt. Det fick bli Switch och jag är kanonnöjd. "Problemet" är ju att det finns så många spel att spela nu. Super Smash Bros, Octopath Traveler, Mario Kart 8 med många fler. Några spel får gärna ligga under granen.

Snälla tomten: Johans önskelista

EM-biljetter
Det är fotboll i sommar igen. Sverige tog sig till EM och kommer spela i Bilbao och Dublin. Jag brukar gå på en bortamatch per år med den svenska landslaget. Frankrike, Ryssland, Liechtenstein, Luxemburg, Bulgarien, Österrike och mer. Jag har visserligen redan ansökt om blijett till en av matcherna i sommar, men någon annan får gärna betala.

Detta är en annons:
Snälla tomten: Johans önskelista

En Studio Ghibli-samling
Jag älskar Studio Ghibli. Troligvis min absoluta favoritstudio. De bara matar ut mästerverk efter mästerverk. Totoro, Mononoke, Spirited Away, listan kan göras hur lång som helst. Jag hade dock gärna haft någon typ av samling med alla filmerna.

Snälla tomten: Johans önskelista

Ett komplett Suikoden II
Tidernas bästa spel. Tyvärr äger jag det dock inte, men vill så gärna göra det, trots att jag inte ens har ett Playstation att spela det på. Spelet har inte direkt blivit billigare och är nu för dyrt för att jag skulle vilja köpa utan att kunna spela. Men om någon köper det åt mig skulle jag inte säga nej.

Detta är en annons:
Snälla tomten: Johans önskelista

En barnvagn
Ok, här lär jag fuska lite. Om cirka fyra månader kommer jag bli pappa för första gången och jag kommer behöva en barnvagn. Tyvärr vet jag absolut ingenting om barnvagnar eller vilket märke som är bäst eller vad man bör tänka på. Det enda jag vet är att jag behöver en.

Snälla tomten: Johans önskelista

HTC Desire 19s
Alla som någonsin pluggat någon form av marknadsföring känner till termen "brand loyalty". Det är vad jag har till HTC. De senaste 10-12 åren har jag bara ägt HTC-mobilen och jag är så nöjd jag kan vara. Min nuvarande har jag dock haft några år och den börjar bli rätt så slö. Desire 19s är den nyaste modellen och den skulle jag gärna äga. Men Johan, ta en iPhone! Men, det finns ju lyxiga Samsung-mobiler! Nej, jag är lojal HTC-ägare och så kommer det förbli. Den må inte se mycket ut för världen, men jag har tänkt använda den, inte gå runt och visa upp den.

Snälla tomten: Johans önskelista

Sony Dualshock 4 Berry Blue
Min Playstation 4 används nästan dagligen och det hade inte varit fel med en ny kontrol. Visserligen är inte så långt bort, men när jag såg Berry Blue för första gången var det kärlek vid första ögonkastet. Det känns som en färg som man antingen hatar eller älskar. För mig är det den snyggaste handkontrollen (när det gäller färg) som någonsin gjorts.

En lång semester långt bort
Att resa är min stora passion och hittills har jag varit i över 30 länder. Det betyder samtidigt att det finns jättejättemånga länder kvar att besöka. Jag hade gärna rest någonstans långt bort för att se och uppleva. Jag är en person som hellre föredrar att se saker än att bara ligga på stranden. Sol- och badsemester går helt och hållet bort för mig.

Snälla tomten: Johans önskelista

En årsförbrukning av Nando's Peri-Peri Sauce
Årets bästa köp för min del. Tillsammans med min Switch. När jag bodde i London blev jag kär i restaurangen Nando's, där allt handlar om kyckling och peri-peri. Varje gång jag åker till England är jag tvungen att käka där. Tänk då min lycka när jag hittade en av deras såser i affären. Den används nu till i princip allt. Helt galet god.

Snälla tomten: Johans önskelista

JBL Xtreme 2
Egentligen spelar märket och storleken ingen roll, men jag har under en längre tid velat ha en bluetooth-högtalare. Men jag har här valt att gå med JBL Xtreme 2, mest för att jag tycker att den verkar bra. Men som sagt, även andra märken och andra storlekar skulle funka alldeles utmärkt.



Loading next content