Svenska
Gamereactor
artiklar

Snälla Tomten: Mikaels önskelista

Dags för Sunken att publicera sin önskelista!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
Snälla Tomten: Mikaels önskelista

10. Lego Treehouse
Lego fortsätter envetet att plundra min plånbok genom att släppa gigantiska och fenomenalt detaljerade jätteset som tar en halv dag att bygga. För en gångs skull skulle jag vilja slippa köpa det själv. Snälla tomten?

Snälla Tomten: Mikaels önskelista

9. Transformers War for Cybertron Siege: Omega Supreme
En av de största och coolaste Transformers någonsin var Omega Supreme, men hans gamla leksak från åttiotalet var i praktiken en staty som plockades isär och sattes ihop. I år har Hasbro moderniserat hela konceptet och dessutom gjort honom jättestor.

Detta är en annons:
Snälla Tomten: Mikaels önskelista

8. Diskmaskin
Jag har levt hela mitt vuxna liv i lägenheter utan diskmaskin, men nästa år ska det bli ändring på det. Aldrig mera intorkade tallrikar i diskhon. Jag fixar bostaden, tomten fixar diskmaskinen. Gärna en flådig, effektiv och snygg sådan. Okej?

Snälla Tomten: Mikaels önskelista

7. CoreGrafx Mini
Eftersom jag redan har inköpt en Megadrive Mini i Japan behöver jag ingen fler sådan, men i det gigantiska utbudet på PC Engine Mini, eller CoreGrafx Mini som den kommer att heta när den släpps i Europa, finns det många fascinerande klassiker som jag totalt har missat. Även om PC Engine-eran har blivit aningen mer tillgänglig med moderna nyutgåvor vore det väldigt kul med det här paketet.

Detta är en annons:
Snälla Tomten: Mikaels önskelista

6. Bring Arts Final Fantasy IX Freya
Freya Crescent är en av mina favoriter från Final Fantasy-serien, och Square-Enix arbetar sig sakta men säkert genom hela sin historia med Bring Arts-figurerna: detaljerade och tämligen dyra med massor av tillbehör. Till skillnad från trista och överexploaterade typer som Cloud Strife är Freya en karaktär som vi nästan aldrig fått möjlighet att skaffa i plastform.

Snälla Tomten: Mikaels önskelista

5. The Lord of the Rings Trilogy: The Complete Recordings
Filmsoundtracket till The Lord of the Rings-trilogin är ett mästerverk, och Howard Shores musik går att lyssna på hur länge som helst även utanför själva filmerna. The Complete Recordings är de ultimata boxarna med all musik och de är sanslöst begärliga. Och då har jag inte ens en vinylspelare!

Snälla Tomten: Mikaels önskelista

4. Oculus Quest
I den där nya bostaden ska det bli ett VR-rum, men för de tillfällen jag inte råkar befinna mig där behöver jag förstås också en bärbar VR-hjälm. Oculus Quest är ett komplett paket som kanske inte pallar Half-Life: Alyx men som i gengäld är alldeles utmärkt för Beat Saber och Superhot VR. Just ja, jag måste komma ihåg att vaddera väggarna i det där rummet också.

Snälla Tomten: Mikaels önskelista

3. Transformers Generation Selects Piranacon
Jag klämmer in en till Transformer på önskelistan, för Hasbro har varit väldigt besvärliga med den här. De senaste åren har de släppt nya versioner av de där sjukt eftertraktade combiner-figurerna som jag ville ha som ung, där fem Transformers kopplades ihop till en stor. Den sista som släpptes i Sverige var Piranacon, och jag har många minnen av det gänget. Men nu är den exklusiv för Asien och väldigt krånglig att få tag på. Jag behöver alltså tomtens hjälp här för att slippa stressa!

Snälla Tomten: Mikaels önskelista

2. Valve Index
Jag är rädd att det inte kommer att räcka med ett VR-headset under 2020. Valve Index lär bli det absolut bästa sättet att spela Half-Life: Alyx och troligen också alla andra VR-spel. Sen när jag ändå håller på kan jag passa på att även be tomten om ett dunderfett Geforce-kort som klarar av att maxa ut VR också, för min nuvarande dator kommer att få det jobbigt.

Snälla Tomten: Mikaels önskelista

1. En flygbiljett till Tokyo
Det är drygt en månad sedan jag återvände från Japan och jag har svår separationsångest. Jag vill tillbaka dit och kika på höstfärgerna på Miyajima, vandra runt i prylbutikerna i Akihabara, dricka kopiösa mängder äppel-isté och mumsa på Lawsons friterade kyckling. Jag vill se Sendai och Sapporo, fynda bland superobskyra retrospel på Beep och Friends, vräka i mig chashu-ramen och få dunderspö i Virtua Fighter 5 i den legendariska arkadhallen Mikado.



Loading next content