Svenska
Gamereactor
artiklar

Snälla Tomten: Jonas önskelista

Det nalkas julafton och få saker slår väl julklappar. Helst hårda. Därför kommer nu redaktionen fram till jul att presentera sina egna önskelistor med grejer som tomten gärna för dumpa under granen...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
Snälla Tomten: Jonas önskelista

10. Small World Designer Edition
Det är ju en märklig produkt egentligen, en svinlyxig utgåva av Small Workd. Men eftersom Small World är ett så larvigt bra spel som vi under många års tid återkommit till regelbundet för att rasera kamratskaper och bygga oheliga allianser, så skulle det vara fenomenalt trevligt med den äckligt dyra och tyvärr även slutsålda Small World Designer Edition.

Snälla Tomten: Jonas önskelista

9. Mega Drive Mini
Kan redan höra folk utbrista framför skärmarna: "Men du har ju redan en?!". Jo, förvisso. Men bara på nedre våningen. Den övre TV:n är tragiskt Mega Drive-lös och med tanke på hur mycket jag och sambon spelat, är det hög tid för tomten att ge mig en till så jag kan slå upp ögonlocken i sovrummet, greppa Mega Drive-handkontrollen och ge mig ut på ljuva Shinobi III-äventyr. Som förr i världen.

Detta är en annons:
Snälla Tomten: Jonas önskelista

8. KitchenAid Artisan
Hon bakar bullar ibland sambon, och hon gör det fenomenalt bra, måste jag säga. Men vår hushållsassistent (svenskans antagligen osexigaste ord efter 'vårtgård') är från sent 70-tal och skulle verkligen behöva bytas ut något som ser ut att höra hemma i orörda Fallout-hem och knådar deg med samma kraft som bilskrotens krossar.

Snälla Tomten: Jonas önskelista

7. Google Pixel 4 XL
Jag får erkänna att jag ändå blev positivt överraskad av Google Stadia. Visst, Huawei P30 Pro är en fullkomligt fenomenal mobil, men i dagsläget är det endast Google Pixel 4 och den större XL-modellen som är smartphones som fungerar för streamat spelande. Med tanke på att jag ska resa en del i mellandagarna, så vore en Pixel 4 XL fullständigt fenomenalt übertrevlig.

Detta är en annons:
Snälla Tomten: Jonas önskelista

6. Sony WH-1000XM3
Har sedan länge velat ha ett par riktigt vettiga Bluetooth-lurar med bra noice-cancelling och schysst ljud. Och av de jag testat är det Sony WH-1000XM3 som lockar mest. Som jag nyss skrev ska det resas en del i mellandagarna och jag gör det helst med fullt fokus i något spel, alternativt med musik eller podcast, och då skulle dessa komma mycket väl till pass. Och annars med, för den delen.

Snälla Tomten: Jonas önskelista

5. Hilleberg Nallo 3 GT
Jag har ett schysst tält, och egentligen är det konstigt, men vandring är en av de mest teknikintensiva sporter jag sett. Mängden supersmart lättviktsutrusning är magisk, och det börjar bli hög tid att uppgradera till något som håller c:a en livstid eller så och är av överlägsen kvalitet. Jag kan inte komma på något som skulle passa mig bättre än ett Nallo 3 GT för att sova gott, torrt och framför allt med god komfort. Hilleberg regerar.

Snälla Tomten: Jonas önskelista

4. Xbox Elite Wireless Controller Series 2
Jag har redan den förra Elite Controllern och den har använts milt sagt flitigt. Men handkontroller är förbrukningsvara, och de är som allra bäst när de är nya. Med tanke på hur pass mycket jag spelar och uppskattar att skräddarsy allt inför varje spel och genre, lockar det enormt mycket att skaffa en Xbox Elite Wireless Controller Series 2. Men... de kostar ju en slant, så jag sätter min förhoppning till tomten istället.

Snälla Tomten: Jonas önskelista

3. Samsung 75" Q60R 4K UHD QLED
Pekfingret hovrade över köpknappen flera gånger under Black Friday, men i slutändan gjorde jag aldrig affär, trots att jag är grymt imponerat av förhållandet kvalitet/pris på denna 75"-modell från Samsung. Tänker att tomten ju absolut för ha plats för ett så platt paket i sin släde och hoppas kunna lösa det på detta sätt, för min nuvarande pjäs börjar kännas mogen att pensioneras till gästrummet.

Snälla Tomten: Jonas önskelista

2. Switch Lite
I takt med att Switch-batteriet börjat hosta lite efter allt spelande (det är ju mitt jobb och hobby, trots allt) och laddande, känns det som att det är på sin plats att kombinera detta med en betydligt mer resvänlig kamrat. Jag syftar givetvis på den våldsamt tjusiga Switch Lite med dess långa batteritid och fenomenala utformning. Sedan får min originalmodell finna sig i att mestadels vara dockad, medan jag på sant lyxmaner alternerar med denna när det vankas resor.

Snälla Tomten: Jonas önskelista

1. Weber Genesis II EP-335
Min mest kommenterade blogg från i somras handlade om att köpa grill, kol mot gasol. Jag lutade åt sistnämnda, och det gör jag fortfarande. Men någon affär blev det aldrig, det kom för många andra inköp emellan istället, så nu står jag utan jättepjäs från Weber när våren infinner sig (vilket brukar vara i april i Jämtland). Då hoppas jag ha en omotiverat stor Weber Genesis II EP-335 stående på min framsida och kunna spendera bra precis varenda dag med att grilla. Mycket.



Loading next content