Svenska
Gamereactor
artiklar

Detta vill vi se på E3 2019 (2)

E3 2019 står för dörren och här på redaktionen har vi såklart diskuterat vad vi helst vill se på Los Angeles-mässan...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

André Wigert:
I år händer det, äntligen. Detta årets E3 kommer det vara det första på extremt lång tid där någon inte har tagit min drömtitel och slängt ned den i rännstenen, spottat på skiten och sedan gått iväg helt obrydd, helt känslokall. Någon typ av Timesplitters-titel ska visas upp. Så är det bara. Prognoserna är riktigt goda i år då THQ Nordic köpte lös rättigheterna till Timesplitters förra året och på årets E3 har de lovat oss två stycken utannonseringar som går under respektive beskrivning: "New vision for a beloved franchise", och "Long-awaited return of a galactically beloved game/franchise". Nu tror jag dessvärre att en remake av Timesplitters 2 är det enklaste och mest riskfria draget för dem och utefter den försäljningen kommer de sedan besluta sig för om en fyra känns lönsamt - men att återigen få lubba omkring till ljudet några av de absolut bästa spelmusikspåren som någonsin har skrivits får det förstås att magsjukebubbla i kistan.

Framförallt är det Arcade-läget jag vill återuppleva då spelutmaningarna ända tills idag är bland de roligaste och mest bisarra jag någonsin sett, exempelvis att kubba omkring med en dubbeltrutad hagelbrakare på ett psykhem tillsammans med 60 stycken små ankor - som också är beväpnade med dubbeltrutade hagelbrakare. Om du är i flink i fingrarna får du en guldpokal, och därefter väntar runt 60 stycken likasinnade utmaningar och bara tanken på att misslyckas gång på gång med att utföra skiten på så kort tid som möjligt får mitt troféjägarhjärta att dunka hårt. Så hårt.

Detta vill vi se på E3 2019 (2)
Vi har väntat på att THQ Nordic ska visa upp Timesplitters 3 en längre tid nu. Kan det kanske ske på E3 2019? Vi hoppas, såklart.

Johan Jolin:
Med Sony ute ur årets E3 och i och med att denna konsolgeneration går mot sin ända är det försåtligt att intresset är svalare än vanligtvis. Men ändå kittlas det i magen hos mig. E3 är trots allt rena rama julafton för oss spelnördar och bara i år har vi en drös stekheta titlar framför oss. Framförallt Nintendos presentation kommer bli spännande som tidigare presenterat Pokémon Sword and Shield, The Legend of Zelda: Link's Awakening, Luigis Mansion 3, Animal Crossing, samt Astral Chain, som alla ska släppas redan i år. Hur Nintendo ska lycka klämma alla dessa innan 2020 ska bli intressant. Självklart hoppas och förväntar jag mig att få höra mer om tidigare nämnda spel. Men om Gudarna har någon nåd annonseras Viritual Consols återuppståndelse. För nu är det väl ändå dags Nintendo. Switchen är inne på sitt tredje livsår och den har fortfarande ett alldeles för tunt utbud av klassiska Nintendo upplevelser. I annat fall får de åtminstone bygga ut den nuvarande NES-tjänsten och ge oss ett brett bibliotek av spel från Super Nintendo, Nintendo 64 och Gamecube.

Detta är en annons:

Men det finns ett spel som får mig tråna efter E3 mer än Jonas längtan efter de finska skogarna. Det är ingen hemlighet att jag avgudar Halo-serien vars glansdagar ligger i det förflutna. Men Halo: Infinite kanske kan återupprätta Master Chiefs forna storhet och jag hoppas innerligt att vi får se mer än en animerad trailer i år. Jag vill att en fantastisk story avtäcks med hiskeligt tight och snyggt gameplay. Det är upp till bevis för 343 Industries att leverera mer än endast bra multiplayer och det håller jag tummar, tår och allt där emellan för att de lyckas med samt att vi får ett lanseringsdatum för Halo: Infinite till hösten 2020.

Detta vill vi se på E3 2019 (2)
Världens dyraste spelutveckling stavas enligt envisa rykten Halo Infinite. Det kommer vi naturligtvis att få se mer av på E3.

Kim Jakobsson:
Det har ju inte hunnit gå många veckor sedan Sekiro: Shadows Die Twice släpptes. Ett spel som redan står sig som ett av årets absolut bästa. Det är From Software när de är som allra bäst. Jag kan inte minnas senast jag hade så kul med ett spel. Eller ja. Det kan jag nog. Med Bloodborne. Snälla låt det ske. Snälla säg att Germ (George R.R. Martin) faktiskt arbetar med From Software - där han skriver manus till uppföljaren av vad jag anser vara denna generationens bästa spel. Om rykten nu stämmer så arbetar han väl säkerligen på något annat projekt. Men visst tusan vore det coolt att kombinera hans briljanta skrivande med From Softwares gotiska estetik? Det låter som en dröm i mina ögon. Jag är hoppfull, men sanningen är nog den att From Software inte kommer ha särskilt mycket att visa upp på årets E3-mässa. Hoppas jag har fel. Jag vill se Bloodborne 2.

Adam Holmberg:
Det är tametusan dags för ett nytt Splinter Cell tycker jag. Ubisoft har retat oss om det de senaste åren och det är på gränsen till att inte vara roligt längre. Men om de väljer att fortsätta serien i ett nytt spel så hoppas jag faktiskt inte att de fortsätter på spåret som Splinter Cell: Blacklist körde där vi spelade en nästan märkligt vig 60-bastare som likt en Cyborg-ninja från Metal Gear Solid klättrade hejvilt omkring på slagfält och enkelt likviderade terrorister världen över. Nej! Om det kommer ett nytt spel med Sam Fisher, en lärling till honom eller vem som helst, så önskar jag något mer klassiskt som Chaos Theory. Mer taktiska val, mer konsekvenser där en batalj är läskig och faktiskt dödlig. Ge mig en svartklädd gummigimp lika smidig som ett kylskåp som krålar sig genom ventilationstrummor, tjuvlyssnar på vakter med komiska brytningar och ett tempo inte inspirerat av ett Jack Bauer-flåsande 24. Ett riktigt stealth-spel med bandesign kanske lånat från de senaste Hitman-spelen hade varit en önskedröm för mig. Det eller Mario + Rabbids 2. Något av dessa hade gjort mig väldigt glad.

Detta är en annons:
Detta vill vi se på E3 2019 (2)
Bloodborne 2 utannonseras på årets mässa? Inte omöjligt.

Kim Orremark:
Jag är sugen på Halo Infinite. Så otroligt sugen att jag i ren abstinens sitter och spelar igenom Bungies originaltrilogi igen, för säkert tvåhhundrade gången. Microsoft ska tydligen ha en fullsmetat presskonferens som spänner över två timmar och är inte minst 20 minuter här dedikerade till Halo, med riktiga gameplay-klipp, releasedatum och multiplayer-detaljer blir jag gruvligt besviken. Utöver Halo är just förväntnigarna på Microsoft skyhöga överlag. De har lyckats vända den ljumna generationen genom att gå från ett företag med noll koll till något som faktiskt verkar vilja prestera bättre och jag gissar på att det kommer synas under årets E3-mässa. Massor av spel, både sådant vi vet om och överraskningar, snack om nästa generation och hur deras nya onlinestruktur kommer fungera. Jag hoppas även på att de utannonserar ett nytt samarbete med Bungie och Destiny-serien. Även om det är lite tidigt för Destiny 3 hoppas jag att de forna sängkamraterna ännu en gång går ihop, det är dags för de som spelar Destiny 2 på Xbox att få lite kärlek.



Loading next content