Svenska
Gamereactor
artiklar

Gamereactor summerar: Vecka 15

Hurra, nu är det äntligen helg! Men innan du drar fram skumpan och lördagsgodiset, låt oss först summera allt spännande som skett på Gamereactor i veckan.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
Gamereactor summerar: Vecka 15
För Halos beryktade budget kan du köpa 4636420 cheeseburgare på doken, bara så du vet.

VECKANS TOPPNYHETER:
Rykte: Halo Infinite blir tidernas dyraste spel - Det kanske inte är speciellt förvånande att Microsoft skulle investera en rejäl peng på den kommande upplagan av Halo. Frågan är väl främst: hur mycket? Tja, enligt det senaste ryktet är Halo Infinite redan tidernas dyraste spel med en kostnad på över hiskliga $500 miljoner, och nu är det ändå ett eller två år kvar tills spelet släpps. Tror du upplevelsen och kvalitén kommer lyckas rättfärdiga prislappen? NYHETEN

Engelska regeringen undersöker hur lagliga live service-spel är - Sagan om de notoriska mikrotransaktionerna rullar vidare och fler än konsumenter verkar ha lessnat på dem. I England har ett organ uttryckt sin oro om huruvida detta GaaS-fenomen är lagligt eller ej. Med tanke på att England är en av världens största spelmarknader skulle detta kunna bli början på slutet av mikrotransaktioner. Hoppas du mikrotransaktioner försvinner för evigt? NYHETEN

Från och med imorgon kan du ändra ditt PSN-namn - Veckan kanske allra mest glädjande nyhet står Sony för som nu tillåter oss att byta namn. Nu kan du äntligen ändra din pinsamma tag du tyckte var helt briljant som ung å dum och sluta skämmas. Tack Sony! Har du hunnit byta ditt PSN-namn ännu? NYHETEN

Detta är en annons:

Rykte: Nästa Assassin's Creed utspelas på vikingatiden - Inte bara för att Vikingatiden är oerhört intressant men visst vore det kul för oss svenska med ett spel tillägnat våra barbariska förfäder? Enligt rykten ska nästa Assassin's Creed utspela sig i skandinaviska fornstora dagar och endast tanken av att smyga omkring bland blodtörstiga Vikningar höjer anspänningen inför Ubisofts nästa. Är Assassin's Creed och Vikingatiden en match made in heaven? NYHETEN

Rykte: Microsoft slår ihop Xbox Live Guld och Game Pass till en tjänst - Hoppas saltet i ditt kar räcker till för vi kör vidare med fler rykten. Enligt rykande färska nyheter är Microsoft redo att slå ihop Xbox Live Guld med Game Pass för $14,99 i månaden. Enligt mig var det endast en tidsfråga innan detta skulle ske och nu kanske det blir verklighet, ganska snart till och med. Är 15 dollar en bra deal? NYHETEN

Gamereactor summerar: Vecka 15
Jaha, då var vi här igen. Spelkonsolernas vara eller icke vara. Än har inget dödat dem, kanske gör något de nu?

MISSA INTE:
Call of Duty 2019 är det mest ambitiösa spel Infinity Ward någonsin arbetat på
Rykte: Gears 5 blir seriens hittills mest öppna kapitel
Ubisoft-chefen utlovar livstecken från Splinter Cell
Sucker Punch tycks ha mycket jobb kvar på Ghost of Tsushima
Analytiker: PS5 och nästa Xbox är de sista konsolerna någonsin

Detta är en annons:

RECENSERADE SPEL:
Dangerous Driving - PC, PS4, Xbox One
Kim har tryckt gasen i botten och bokstavligen kört sönder bilar. Men han hade nog haft mer kul om han fått köra omkring en kundvagn i sitt lokala köpcenter. Efter att ha förväntansfullt sett fram emot en andlig Burnout-uppföljare fick en besviken Kim istället ett otroligt platt, tråkigt och tom bilupplevelse. Läs hela recensionen här.

Grand Mountain Adventure - Android
Vintern må vara till ända men Adam har inte hängt inte läpp för det. Istället har han kastat sig ut i backarna a la Markoolio i fjällen och haft det riktigt skoj. Svenska Toppluvas skidsimulator var en fröjd att uppleva med en utmärkt presentation, grym spelmekanik och välbalanserad utmaning. Ett måste för alla Android-ägare medan du som sitter på en iPhone får vänta ett tag till. Läs hela recensionen här.

Outward - PC, PS4, Xbox One
Andreas har tråcklat sig igenom Outwards magiska värld som inte kommer göra den klassiska rollspelsfantasten besviken... om denne inte har något problem med oförlåtande svårighetsgrader. Outward är nämligen fasansfullt utmanande men trots att Andreas än känner lukten av svett i hans rum från allt hårt slit, har han likväl haft kul. Det finns mycket gott att hämta för den rollspelsinbitne men upplevelsen lär dela fanskaran i två läger. Läs hela recensionen här.

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy - Nintendo Switch, PC, PS4, Xbox One
En av spelvärldens mest ikoniska advokater återvänder i HD-upplösning och våra kollegor från Englandmark har dragit på sig kostymen och satt bovar bakom galler. I denna utgåva från vi Pheonixs tre första äventyr och även om dessa håller mycket väl än idag, hade de gärna velat se lite fler moderniseringar. Läs hela recensionen här.

Gamereactor summerar: Vecka 15
Veckans mysigaste och högst betygsatta spel var denna svenska skidsimulator. Har du hunnit ladda hem det ännu?

VECKANS MÅSTE-LÄSNING
Denna vecka har vi slagit våra kloka huvuden ihop för att ge oss på den nästintill omöjliga uppgiften att rangordna superstudion Naughty Dog fem bästa spel. Om du inte hunnit läsa vår Best of-lista kan jag rekommendera att du göra det omedelbart. Vilket är din bästa Naughty Dog-upplevelse?
Best of: Naughty Dog

Vi rullar också vidare med vår 5 snabba-serie där vi går igenom några riktigt hett efterlängtade titlar och vad vi vet om dem idag. Vilka av dessa spel ser du mest fram emot?
5 snabba: Conan Unconquered
5 snabba: Katana Zero
5 snabba: Mortal Combat 11
5 snabba: Halo: Infinite
5 snabba: Days Gone
5 snabba: Rage 2

BLOGG:
Både Petter och Kim har hunnit kika på Netflixs "nya" överlenadsrulle The Silence. Visst böjar detta koncept bli lite uttjatat snart med tre snarlika filmer på kort tid? Nåväl, nu är den ändå här och även om Petter tycke den var helt ok kunde Kim inte kunde hålla tyst om just hur usel han tycke filmen var. På andra sidan gatan har Adrian vilt firat Leksand IFs (temporära) framgång och återkomst till de stora pojkarnas lekrum, och samtidigt har Jonas tröttat på alla adrenalin pumpade keyboad-warrios som review bombar.
Petter: Gluttar på The Silence (Netflix)
Kim: The Silence på Netflix - herre min skapare
Adrian: VI ÄR TILLBAKA!
Jonas: "Review bombing" är urtöntigt

Gamereactor summerar: Vecka 15
The Silence, bu eller bä? Det får du själv avgöra. Veckans fredagsmysfilm?


Loading next content