Svenska
Gamereactor
artiklar

Praktikant Theos 5 favoritspel

Red Dead Redemption 2, Gears of War 3 samt Half-Life: Alyx. Vår praktikant Theo Backskog, 14 år, har skrivit om sina fem favoritspel dagen till ära...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
Praktikant Theos 5 favoritspel

(5) Gears of War 3
Gears of war tycker jag har alltid hållit en väldigt hög standard. Åtminstone fram till fyran då jag ledsnade. Men innan den floppen kom ju trean vilket jag tycker var den överlägset bästa i serien. Den hade en suverän story med karaktärer som man verkligen brydde sig om. Som väldigt ung spelade jag ut det ett flertal gånger. Ett klassiskt spel som jag än idag älskar.

Praktikant Theos 5 favoritspel

(4) Rust
När jag köpte detta spel var jag ganska ung och spelade det knappt alls. Men sedan hittade jag kompisar som spelade det och jag bestämde mig för att börja jag med. Jag spelade med dem nästan all min fritid och jag tyckte att det var väldigt, väldigt roligt.

Detta är en annons:
Praktikant Theos 5 favoritspel

(3) The Walking Dead: Saints and Sinners
Min introduktion till VR-världen var Playstation VR vilket var en väldigt bra start för mig, men det kändes inte riktigt att det fanns de spel jag verkligen ville spela. Så några år senare när jag fick ett riktigt VR-headset till PC var jag extatisk. Jag hade sett ett speciellt spel som jag tyckte såg coolt ut. Så jag köpte det och spelade det. Detta spel var The Walking Dead: Saints and Sinners. Det var det första riktiga action spelet i VR jag spelade, och jag älskade det. Det är bara något med VR som är speciellt för mig, det känns som om man verkligen är där. Spelet var en mix av skräck, action, zombies och survival.

Praktikant Theos 5 favoritspel

(2) Half-Life: Alyx
Ja, ett till VR-spel. När det här spelet släpptes var det super hypat att alla. Det var ett till Half-Life-spel. Eftersom att jag inte hade spelat ett Half-Life-spel så sade det mig inte så mycket. En stund efter att det släpptes och alla pratade om det så bestämde jag mig för att spela det. Spelet chockerade mig hur bra det var, och om inte nästan hela spelet var spenderat under marken skulle det antagligen vara nummer ett. Alyx var sjukt detaljerat och trots att det var ganska långt så var det fortfarande omväxling hela vägen igenom.

Detta är en annons:
Praktikant Theos 5 favoritspel
Vilka är dina fem favoritspel genom alla tider?

Theo Backskogs favoritspel:
(1) Red Dead Redemption 2
Mitt favoritspel är Red Dead Redemption 2. Jag kommer ihåg att jag fick spelet ungefär två dagar efter att det släpptes. Det tog mig evigheter att spela ut men det var så värt det. Jag har aldrig spelat ett så magnifikt och detaljerat spel som denna. Att följa berättelsen om Arthur och Dutch gänget på ett så underbart sätt är oslagbart. Åtminstone på en väldigt lång stund. Onlineläget var dock en väldigt stor besvikelse.

Praktikant Theos 5 favoritspel
Här är han, vår praktikant Theo Backskog.


Loading next content